Logo da.boatexistence.com

Kan en optaget samtale bruges som bevis i retten?

Indholdsfortegnelse:

Kan en optaget samtale bruges som bevis i retten?
Kan en optaget samtale bruges som bevis i retten?

Video: Kan en optaget samtale bruges som bevis i retten?

Video: Kan en optaget samtale bruges som bevis i retten?
Video: Del 4: Har hemmelig agent endelig opklaret drabet i Elverparken? 2024, Kan
Anonim

Udover at det er ulovligt at lave eller distribuere, er kommunikation optegnelser opnået uden samtykke generelt ikke tilladt som bevis i retssager.

Kan en optagelse af en samtale bruges i retten?

Det korte svar: No Alt, der fremlægges i retten, skal stadig overholde bevisreglerne, og i mange tilfælde vil optagede samtaler ikke klare sig. En stor grund er rygter-reglen, som siger, at udenretslige udtalelser ikke kan bruges til at bevise sandheden af den hævdede sag.

Kan du optage nogen uden deres viden og bruge det i retten?

Ja, som nævnt ovenfor, kan du optage nogen uden deres samtykke eller viden OG være i stand til at bruge det mod dem i retten. Faktisk er dette en af de mere nyttige måder at få fordele i dit tilfælde i forhold til den anden part.

Kan en samtale bruges som bevis?

Kravene til en optaget samtale er ikke anderledes. Som en generel regel kan bevis, der er opnået ulovligt, ikke bruges i retten, og skjulte båndoptagelser via telefon er ulovlige i de fleste stater i henhold til deres respektive straffelove (eller straffelove).

Er tekster tilladt i retten?

Sms efterlader en elektronisk registrering af dialog, der kan indtastes som bevis i retten. Ligesom andre former for skriftlige beviser skal tekstbeskeder være autentificeret for at blive optaget (se denne artikel om antagelighed af Steve Good).

Anbefalede: