Logo da.boatexistence.com

Hvad er befolkningen i nocatee florida?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er befolkningen i nocatee florida?
Hvad er befolkningen i nocatee florida?

Video: Hvad er befolkningen i nocatee florida?

Video: Hvad er befolkningen i nocatee florida?
Video: Inside Nocatee | One of Florida's HIGHEST RATED Masterplan Communities 2024, Juli
Anonim

Nocatee er et ikke-inkorporeret planlagt samfund, der primært ligger i det nordlige St. Johns County, Florida. Samfundet blander en række kvarterer med skoler, parker, rekreation, kontorer, shopping og restauranter.

Er Nocatee et godt sted at bo?

Nocatee er det bedste sted at bo i Florida, ifølge nye ranglister offentliggjort i magasinet Newsweek. Listen rangerer det bedste sted at bo i hver af de 50 stater baseret på flere faktorer, herunder leveomkostninger, uddannelsesniveau, boliger og offentlige skoler.

Hvad er demografien i Nocatee Florida?

Hvid: 86,98% asiatisk: 7,73% indianer: 1,99% To eller flere racer: 1,91%

Hvad er kriminalitetsraten i Nocatee Florida?

Kriminalitetshyppigheden i Nocatee er 21,31 pr. 1.000 indbyggere i løbet af et standardår. Folk, der bor i Nocatee, anser generelt den centrale del af byen for at være den sikreste.

Er Ponte Vedra FL et sikkert sted at bo?

Med en kriminalitetsrate for både voldelig kriminalitet og ejendomskriminalitet kombineret på 8 pr. 1.000 indbyggere er kriminalitetsraten i Ponte Vedra Beach en af de lavere rater i Amerika blandt samfund af alle størrelser (lavere end 70 % af Amerikas samfund). Ens chance for at blive offer for kriminalitet i Ponte Vedra Beach er en ud af 127

Anbefalede: