Logo da.boatexistence.com

Hvor laves x-pression-hår?

Indholdsfortegnelse:

Hvor laves x-pression-hår?
Hvor laves x-pression-hår?

Video: Hvor laves x-pression-hår?

Video: Hvor laves x-pression-hår?
Video: КАКИЕ ИНСТРУМЕНТЫ НУЖНЫ ДЛЯ РИСОВАНИЯ СУХОЙ КИСТЬЮ? 2024, Kan
Anonim

Oprettet i Senegal, verdens flettehovedstad, X-Pression er en verdenskendt klassiker, og stadig det 1 anbefalede flettehårmærke af topflettere over alt.

Hvad er X-Pression-hår lavet af?

Lavet med de fineste 100 % Kanekalon-fibre, X-Pression er kendt for sine overlegne fletnings- og stylingegenskaber, perfekt til enhver beskyttende frisure og naturlige hårlook. Udsøgt, klassisk og trendy, udforsk uendelige stylingmuligheder med X-Pression.

Hvem laver X-Pression-hår?

Fremstillet af Solpia Nigeria Limited og søsterselskabet Linda Manufacturing Company Limited, X-Pression er det mest populære hårforlængelsemærke i Nigeria med fastgørelses- og vævningstyper.

Er X-Pression menneskehår?

Funktioner. ✓OUTRE X-PRESSION BRAID: fletning af hår lavet med højkvalitets, flammehæmmende syntetiske fibre. ✓YAKI TEXTURE: Vores flette hår extensions er Yaki tekstur naturligt udseende, super blødt som menneskehår. … Så håret vil holde længe.

Er X-Pression-hår godt?

X-Pression fletning af hår er et af de mest populære mærker derude - og med god grund. … Heldigvis vil du ikke have det problem med dette flettehårmærke – det er glat og let, så du kan flette uden konstant at filtre.

Anbefalede: