Logo da.boatexistence.com

Lærte joshua Olivia at køre bil?

Indholdsfortegnelse:

Lærte joshua Olivia at køre bil?
Lærte joshua Olivia at køre bil?

Video: Lærte joshua Olivia at køre bil?

Video: Lærte joshua Olivia at køre bil?
Video: the story behind driver's license 2024, Kan
Anonim

Bassett hjalp Rodrigo med at lære at køre. Jeg var 16, men jeg havde ikke min tilladelse," sagde hun. "Og så han tog mig i sin bil, og vi kørte rundt på In-N-Out parkeringspladsen, og det var første gang, jeg kørte. "

Hvem lærte Olivia at køre?

(Sabrina er 21, mens Olivia er 17.) Joshua Bassett lærte Olivia Rodrigo at køre. Hun t alte om, at hendes første gang bag rattet var et øjeblik med Bassett efter at have fundet ud af, at en sang, de skrev, ville blive vist i deres show.

Handler kørekort om Joshua og Sabrina?

Joshua Bassett adresserede "Kørekort" og blev henvist til "Saturday Night Live" Sagaen fortsætter! … duoen bekræftede aldrig teorierne, men fans har udledt, at baseret på det lyriske indhold af "Drivers License", refererede Olivia sine følelser til, at Josh efter sigende gik videre med Sabrina Carpenter.

Er Joshua Bassett forelsket i Olivia Rodrigo?

De bekræftede aldrig deres forhold, men da hun t alte om hendes forhold på og uden for skærmen med Joshua i et interview med Los Angeles Times i januar 2020, sagde Olivia, Jeg elsker ham så meget. Han er min bedste ven, så det gjorde virkelig skuespillet autentisk og virkelig sandfærdigt.

Er Sabrina og Joshua kærester?

Faktisk har Joshua og Sabrina endnu ikke bekræftet, at de dater, men de arbejdede sammen om en sang, der endnu ikke er udgivet. "Jeg mener, hun er en badass," fort alte Joshua til POPSUGAR. om arbejdet med Sabrina. "Hun er så fed, men hun er også den sødeste person nogensinde.

Anbefalede: