Logo da.boatexistence.com

Hvornår skal man sprøjte chelateret jern?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår skal man sprøjte chelateret jern?
Hvornår skal man sprøjte chelateret jern?

Video: Hvornår skal man sprøjte chelateret jern?

Video: Hvornår skal man sprøjte chelateret jern?
Video: Feed Your Trees with Chelated Iron From Fertilome 2024, Kan
Anonim

Keleret jern skal påføres jord i det meget tidlige forår før eller når ny vækst opstår. At påføre chelateret jern på jorden er den mest effektive måde at korrigere planter med gule blade på, fordi det kun kræver en enkelt påføring.

Hvornår skal jeg sprøjte min græsplæne for jern?

Det bedste tidspunkt at påføre jern på din græsplæne er i foråret, når temperaturen er mellem 60'erne og 70'erne F. Undgå at sprøjte eller påføre jern i varmt vejr. Følg pakkens instruktioner nøjagtigt for at forhindre overdosering.

Hvor ofte skal du bruge chelateret jern på planter?

I modsætning til jordpåføring, som kun kræves én gang om foråret, kræver sprøjtning af jern på bladene flere påføringer for de fleste træer og buske. Påføringer på bladene kan være påkrævet fire eller fem gange med et par dages mellemrum for at få en anstændig grøn farve igen.

Kan du sprøjte jernchelat?

For at løse dette problem skal du påføre jernchelater. Dette skal blandes med vand og kan påføres som en bladspray eller rundt om rodzonen.

Hvordan tilføjer du chelateret jern til jorden?

Drys noget tørt chelateret jern til planter på jorden og skyl, eller opløs i vand og påfør det chelaterede flydende jern rundt om planternes bund. Jernchelater kan også påføres i hullerne omkring dryplinjen på de berørte planter.

Anbefalede: