Logo da.boatexistence.com

Er et eksempel på abstraktion?

Indholdsfortegnelse:

Er et eksempel på abstraktion?
Er et eksempel på abstraktion?

Video: Er et eksempel på abstraktion?

Video: Er et eksempel på abstraktion?
Video: Entity Relationship Diagram (ERD) Tutorial and EXAMPLE 2024, Kan
Anonim

I enkle vendinger viser abstraktion " " kun de relevante attributter for objekter og "skjuler" de unødvendige detaljer. Når vi f.eks. kører bil, er vi kun bekymrede for at køre bilen som at starte/stoppe bilen, accelerere/bryde osv. … Dette er et simpelt eksempel på abstraktion.

Hvad er et godt eksempel på abstraktion?

Din bil er et godt eksempel på abstraktion. Du kan starte en bil ved at dreje nøglen eller trykke på startknappen. Du behøver ikke at vide, hvordan motoren starter, hvilke komponenter din bil har. Bilens interne implementering og komplekse logik er fuldstændig skjult for brugeren.

Hvad er eksempler på abstraktion fra det virkelige liv?

Et andet virkeligt eksempel på abstraktion er ATM Machine; Alle udfører operationer på pengeautomaten som hævning af kontanter, pengeoverførsel, hente mini-erklæring…osv. men vi kan ikke kende interne detaljer om ATM. Bemærk: Dataabstraktion kan bruges til at give sikkerhed for data fra de uautoriserede metoder.

Hvad er et eksempel på abstraktion i datalogi?

Computersprog kan behandles med en computer. Et eksempel på denne abstraktionsproces er generationsudviklingen af programmeringssprog fra maskinsproget til assemblersproget og højniveausproget Hvert trin kan bruges som et springbræt til næste trin.

Er klasse et eksempel på abstraktion?

Abstraktion er et generelt koncept, som du kan finde i den virkelige verden såvel som på OOP-sprog. Alle objekter i den virkelige verden, såsom din kaffemaskine eller klasser i dit nuværende softwareprojekt, der skjuler interne detaljer, giver en abstraktion.

Anbefalede: