Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev Steve Stucker født?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev Steve Stucker født?
Hvornår blev Steve Stucker født?

Video: Hvornår blev Steve Stucker født?

Video: Hvornår blev Steve Stucker født?
Video: Vi brugte $ 11.200 på 25.000 actionfigurer Star Wars Funko Abandoned Storage Wars Gi Joe Auction 2024, Kan
Anonim

Stephen Stucker var en amerikansk skuespiller, kendt for portrættering af bizarre karakterer, der er større end livet, især den maniske kontrolrumsarbejder Johnny i de tidlige 1980'er Airplane! film og den tværgående, gummi-penis-viftende stenograf i retssalen i The Kentucky Fried Movie fra 1977.

Hvem er Steve Stucker?

Steve Stucker er New Mexico's Weatherman på Eyewitness News 4 Today, som sendes på hverdage fra 4:30 til 7:00 med over 25 år i morgenshowet, Steve har løbende forudsagt vejret i New Mexico meget længere end nogen anden tv-personlighed. Steve har modtaget mange hædersbevisninger i sine år på KOB 4.

Forlader Steve Stucker KOB?

Steve Stucker, morgen- og middagsmeteorolog hos KOB, har annonceret sin "semi-pensionering." Stucker har reduceret sine pligter i luften og meldte sig ud fra middagsnyhedsudsendelsen sidste torsdag. Han planlægger at fortsætte som morgenmeteorolog.

Er Steve Stucker en præst?

Steve er en autoriseret og ordineret pastor i New Covenant Church og er en ordineret kapellan med International Fellowship of Chaplains. Han skriver en hverdagsandagt, kaldet Morning Inspiration, som er lagt ud på hans Facebook-side, 'Steve Stucker, New Mexico Weatherman'.

Hvor er Brett Luna fra?

Weekendmeteorolog Brett Luna kom til KOB 4 i februar 2019. Brett er født og opvokset i Memphis, Tennessee og dimitterede fra Mississippi State.

Anbefalede: