Logo da.boatexistence.com

Hvem er Steve Stucker?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er Steve Stucker?
Hvem er Steve Stucker?

Video: Hvem er Steve Stucker?

Video: Hvem er Steve Stucker?
Video: Jonas Brothers - Sucker (Official Video) 2024, Kan
Anonim

Steve Stucker er New Mexico's Weatherman på Eyewitness News 4 Today, som sendes på hverdage fra 4:30 til 7:00 med over 25 år i morgenshowet, Steve har løbende forudsagt vejret i New Mexico meget længere end nogen anden tv-personlighed. Steve har modtaget mange hædersbevisninger i sine år på KOB 4.

Forlader Steve Stucker KOB?

Steve Stucker, morgen- og middagsmeteorolog hos KOB, har annonceret sin "semi-pensionering." Stucker har reduceret sine opgaver i luften og meldte sig ud fra middagsnyhedsudsendelsen sidste torsdag. Han planlægger at fortsætte som morgenmeteorolog.

Hvor er Brett Luna fra?

Weekendmeteorolog Brett Luna kom til KOB 4 i februar 2019. Brett er født og opvokset i Memphis, Tennessee og dimitterede fra Mississippi State.

Hvad skete der med Jorge Torres KOB?

Channel 7-KVIA meteorolog Jorge Torres på hverdagsmorgen markerede sin sidste dag på stationen med stor fanfare og et kærligt farvel. Han forlader Sun City for at arbejde som meteorolog på en tv-station i Albuquerque.

Hvad skete der med Steve Soliz?

Han er i øjeblikket anker på hverdage om aftenen hos NBC News affiliate i Albuquerque, New Mexico. Derudover rapporterer han for KOB-TV om særlige projekter.

Anbefalede: