Logo da.boatexistence.com

Virker nvidia hairworks på amd?

Indholdsfortegnelse:

Virker nvidia hairworks på amd?
Virker nvidia hairworks på amd?

Video: Virker nvidia hairworks på amd?

Video: Virker nvidia hairworks på amd?
Video: AMD vs Nvidia - Which Is Better?! 🤔 2024, Kan
Anonim

Hvis du følger denne historie, er du muligvis opmærksom på CD Projekt Reds officielle udtalelse om sagen. De fort alte Overclock3D, at ja, HairWorks kan køre på AMD-hardware, men at "utilfredsstillende ydeevne kan opleves, da koden til denne funktion ikke kan optimeres til AMD-produkter. "

Kan du bruge Nvidia-software med AMD?

Er Nvidia GPU'er kompatible med AMD CPU'er? Kort sagt er svaret på dette spørgsmål et rungende: yes. AMD CPU'er er kompatible med dedikerede grafikkort fra både AMD og Nvidia og kan synergi lige så godt med begge muligheder.

Hvilke spil bruger Nvidia HairWorks?

Spil

  • NVIDIA VR Funhouse. Træd helt op til VR Funhouse! …
  • The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine. …
  • The Witcher 3: Wild Hunt. …
  • Far Cry 4. …
  • Call of Duty: Ghosts.

Hvad laver NVIDIA HairWorks?

NVIDIA HairWorks muliggør avancerede simulerings- og gengivelsesteknikker for en mere rig visuel appel og giver en dybt fordybende oplevelse. HairWorks er kulminationen på over 8 års forskning og udvikling og udnyttet til at skabe en alsidig pipeline til en række karakterdesigns.

Hvad er NVIDIA HairWorks AA?

Nvidia Hairworks

Hairworks er en skræddersyet Nvidia-løsning til at gengive realistisk hår og pels ved hjælp af tessellation Når Hairworks-aktiverede karakterer eller dyr ses tæt på, vil hundredvis af tusindvis af hår vil blive gengivet samtidigt. Dette får naturligvis hår og pels til at se meget realistisk ud.

Anbefalede: