Logo da.boatexistence.com

Var artefakterne ved knogler?

Indholdsfortegnelse:

Var artefakterne ved knogler?
Var artefakterne ved knogler?

Video: Var artefakterne ved knogler?

Video: Var artefakterne ved knogler?
Video: Denne opdagelse chokerede videnskabsmænd og arkæologer over hele verden 2024, Juli
Anonim

Den første artefakt kan findes ved vagttårnet i Boney Burbs. Det er placeret lige under trappen, som det ses på billedet ovenfor. Den anden artefakt er placeret i huset ved siden af kornmarken i Boney Burbs. Den sidste artefakt er placeret i huset ved "270", når den er opstillet med kompasset på toppen.

Hvor er de 3 artefakter til Tarana?

Artefakt 1: Det vil være under trætrapper i det sydøstlige hjørne af området nær det store tårn. Artefakt 2: Denne er i nærheden af den ødelagte tankstation. Spillere vil kunne finde den placeret under et træ. Artefakt 3: På den vestlige side af byen inde i den høje bygning

Hvor er den tredje artefakt i Boney Burbs?

Den tredje artefakt er placeret inde i en af de høje bygninger nær centrum af Boney Burbs. Det er direkte syd for, hvor Tarana kan findes. Selve artefakten er i stueetagen gemt væk bag hvad der ser ud til at være en hvid disk.

Hvor findes Tarana-artefakter?

Den første vil blive fundet i en bygning beliggende lige syd for Tarana. Den anden artefakt kan findes på den nordlige side af klokketårnet ved siden af bygningen. Og den tredje artefakt kan være placeret i en lille bygning beliggende nord for klokketårnet.

Hvor er artefakterne i spiret?

Som du kan se, er Cult Artefact placeret på den sydlige side af Spire Du finder det i den store bygning lige før trappen. Pas på andre spillere og den fastboende Guardian. Gå ind i bygningen og interager blot med artefakten, når du får øje på den.

Anbefalede: