Logo da.boatexistence.com

Var knogler gravide i sæson 6?

Indholdsfortegnelse:

Var knogler gravide i sæson 6?
Var knogler gravide i sæson 6?

Video: Var knogler gravide i sæson 6?

Video: Var knogler gravide i sæson 6?
Video: Sådan laver man FAKE BRÆK! | Akavet 2024, Kan
Anonim

Baseret på det modstridende partnerskab mellem antropolog Brennan og FBI-agent Booth, tackler Bones et andet mordmysterium hver episode. I seks sæsoner spekulerede fans på, hvornår de to hovedroller ville mødes. Det sker endelig nær slutningen af sæson 6, når de sover sammen, hvilket resulterer i en pludselig graviditet

Hvorfor tog Brennan på i vægt?

Temperance "Bones" Brennan som en rask kvinde, men i slutningen af sidste sæson var hun taget på i vægt Det viste sig, at ændringerne skyldtes en skuespillerindens længe ventede graviditet. Men selv flere år efter fødslen ønsker hun ikke at vende tilbage til sin før-baby krop.

Var Angela faktisk gravid i sæson 7 Bones?

Bones vender tilbage for resten af sin syvende sæson mandag aften. Og mens stjernen Emily Deschanel og hendes alter ego Temperance Brennan var gravide i den første halvdel afsæsonen, var det eneste afsnit, der blev optaget efter september-fødslen af Deschanels søn Henry, den fiktive babys ankomst.

Hvilke sæsoner af Bones var Emily Deschanel gravid?

Emily Deschanels graviditet i det virkelige liv blev skrevet ind i showet (ligesom hendes første graviditet), og sæsonen viser, at Brennan er gravid med hendes og Booths andet barn.

Hvorfor var Bones sæson 7 så kort?

Sæsonen er trunkeret på grund af Emily Deschanels graviditet og barselsorlov Oprindeligt var seks afsnit planlagt til at blive sendt i 2011, før serien gik på pause, men det sjette afsnit blev udsat til 12. januar 2012, hvor serien derefter holder pause indtil foråret.

Anbefalede: