Logo da.boatexistence.com

Ville roger howarth forlade gh?

Indholdsfortegnelse:

Ville roger howarth forlade gh?
Ville roger howarth forlade gh?

Video: Ville roger howarth forlade gh?

Video: Ville roger howarth forlade gh?
Video: General Hospital: The Real-Life Partners Revealed (2022) 2024, Kan
Anonim

Nej, han tager ikke afsted. Jeg beder om, at når du læser artikler, læs venligst datoerne for udgivelsen. Han optog Californication sidste år, når serien kommer tilbage i år. Jeg hørte de samme rygter @ Smiley og @ Christi om, at han måske vil have orlov.

Forlader Roger Hawthorne General Hospital?

Seerne var chokerede, da Franco blev dræbt og overraskede over, at Roger Howarth ikke forlod GENERAL HOSPITAL, men vendte tilbage som en anden karakter Og selvom fanspekulationerne løb i spektret, gjorde skuespilleren hans comeback i afsnittet den 27. maj som en helt ny karakter, en læge ved navn Austin!

Hvorfor forlod Roger Howarth GH?

En hovedårsag til, at fans har svært ved at tro, at Franco er død, er det faktum, Roger bekræftede, at han ikke forlader General Hospital endnu. Skuespilleren holder simpelthen en pause for at skaffe penge til velgørende formål, men han har bekræftet, at han vil vende tilbage til sæben.

Hvem spiller Roger Howarth på General Hospital nu?

Roger Howarth taler om ny General Hospital Character Austin: "It's Exciting to Me" Han spillede Franco på General Hospital indtil for ganske nylig, men fans af dagtimernes superstjerne Roger Howarth er begejstrede for at se ham tilbage på ABC-sæben. ABC-sæbedyrlægen spiller dog en ny karakter: en gådefuld læge ved navn Austin.

Forlader Nancy Grahn General Hospital?

' Heldigvis var de lettede over at vide, at Grahn ikke forlader serien, da skuespillerinden selv bekræftede det. Hun forsikrede fansene om, at selvom Alexis går igennem en svær tid i showet, vil hun være tilbage.

Anbefalede: