Logo da.boatexistence.com

Hvad er meningen med navnet tarra?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er meningen med navnet tarra?
Hvad er meningen med navnet tarra?

Video: Hvad er meningen med navnet tarra?

Video: Hvad er meningen med navnet tarra?
Video: Ytringsfrihed: Hvad må man? 2024, Kan
Anonim

Hvad er meningen med Tarra? Tarra er et pigenavn, hovedsagelig populært i kristen religion, og dets hovedoprindelse er gælisk/indisk. Tarra navnebetydninger er af tårnet, klippebakke, stjerne, i mytologi, en astral gudinde. Andre lignende lydende navne kan være Taara.

Hvad betyder navnet Tara i Bibelen?

Navnet Terah er primært et kønsneutr alt navn af hebraisk oprindelse, der betyder Wanderer; Station Traditionelt et hebraisk mandsnavn fra Bibelen. Abrahams far i Det Gamle Testamente. Navnet Terah kan også være en alternativ stavemåde af kvindenavnet Terra/Tara.

Hvad betyder navnet Tara for en pige?

t(a)-ra. Oprindelse: Sanskrit. Popularitet: 2161. Betydning: bakke eller stjerne.

Hvad er Tara en forkortelse for?

Tara er et irsk kvindenavn, der stammer fra et stednavn i Kongeriget Meath. … Tara er den anglikiserede form af det gæliske ord " teamhair" (towr), der betyder "bakke", men er kommet til at antyde mere af et "forhøjet sted" givet betydningen af placeringen blandt gamle irske konger.

Hvem er gudinden Tara?

I hinduismen er gudinden Tara (sanskrit: तारा, Tārā) den anden af Dasa (ti) Mahavidyas eller "Store Visdoms-gudinder", og er en form for Adishakti, de tantriske manifestationer af Adi Parashakti. Hendes mest berømte centrum for tilbedelse er templet og kremeringspladsen i Tarapith.

Anbefalede: