Logo da.boatexistence.com

Hvem er tamraj kilvish i shaktimaan?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er tamraj kilvish i shaktimaan?
Hvem er tamraj kilvish i shaktimaan?

Video: Hvem er tamraj kilvish i shaktimaan?

Video: Hvem er tamraj kilvish i shaktimaan?
Video: Thanos is the best villain 😣😠 #shorts #marvel #dceu #avengers 2024, Kan
Anonim

Surendra Pal spillede Tamraj Kilvish i Shaktimaan. Antagonisten af showet Tamraj Kilvish var mørkets hersker. Kilden til det onde, han levede tusinder af år og var bestemt til at blive dræbt af Shaktimaan. Kilvish havde til hensigt at regere verden ved at sprede mørke, had, synd og ondskab.

Hvorfor er Shaktimaan forbudt?

Mukesh Khanna afslørede i et nyligt interview med en underholdningsportal, hvorfor Shaktimaan pludselig måtte tages ud af luften. Han tilføjede, at skaberne af showet lovede ham at få en stigning i gebyrerne, men at de ikke gik videre meddet. Han tilføjede, hvordan dette sammenstød med skaberne fik ham til at forlade showet.

Hvem spillede Shaktimaan?

Skuespiller Mukesh Khanna portrætterer hovedpersonen i serien Shaktimaan og hans alter ego Gangadhar. I showet blev Shaktimaan afbildet som en karakter, der havde opnået overmenneskelige kræfter gennem meditation og fem naturelementer.

Hvor stærk er shaktiman?

Shaktimaans styrke tillader ham fysisk at trænge ind i alt og løfte enhver genstand Kreativt chakra (2): Dette chakra giver Shaktimaan kraften til at manifestere ting ud af den blå luft, men de kan være ustabil og komisk falde fra hinanden eller forårsage andre problemer, hvis Shaktimaan er distraheret og mister koncentrationen.

Kan shaktimaan slå Thanos?

Disse helte er måske ikke så berømte og populære som disse DC- og Marvel-superhelte, men de har modet og evnerne til at klare enhver udfordring. 1. Shaktimaan! … Hvis der er én superhelt, der har den bedste chance for at besejre Thanos, så er det ham.

Anbefalede: