Logo da.boatexistence.com

Er milhouse forelsket i lisa?

Indholdsfortegnelse:

Er milhouse forelsket i lisa?
Er milhouse forelsket i lisa?

Video: Er milhouse forelsket i lisa?

Video: Er milhouse forelsket i lisa?
Video: hvordan man tegner bart simpson trist | Bart Simpson forelsket | Trin for trin Enkelt og nemt 2024, Kan
Anonim

Romantik. Milhouse er forelsket i Lisa, men de forbliver nære venner, som vist i "Lisa's Date with Density", da hun indrømmer, at hun kunne lide Nelson. … Milhouses første rigtige kæreste var Samantha Stanky, en ny studerende, der var flyttet til Springfield fra Phoenix, Arizona i afsnittet "Barts Friend Falls in Love ".

Hvem er forelsket i Lisa Simpson?

Afsnittet ser Lisa blive forelsket i Nelson Muntz. Da de begynder at date, og Lisa ikke er i stand til at reformere ham, afslutter hun deres forhold.

Hvem er Milhouse forelsket i?

Han blev engang set hygge sig med Paris Texan, som er næsten 20 år, men det kan skyldes, at han havde sejt tøj på i det øjeblik. Milhouse er muligvis forelsket i Marge, underforstået, da Bart spurgte ham, om han er forelsket i hende.

Er Nelson forelsket i Lisa?

I "Holidays of Future Passed" er Nelson vist forelsket i Lisa Simpson. … Lisa siger også til Bart, "Nå, nogen ringer til nogen." Da hun bliver spurgt: "Nelson ringer til dig?", hvilket antyder, at hun ringer til ham, i stedet for at han ringer til hende.

Hvad er Milhouses mellemnavn?

Milhouse Mussolini Van Houten er en tilbagevendende karakter i den animerede tv-serie The Simpsons, med stemme fra Pamela Hayden, og skabt af Matt Groening, der opkaldte karakteren efter præsident Richard Nixons midte. navn.

Anbefalede: