Logo da.boatexistence.com

Var padre pio en franciskaner?

Indholdsfortegnelse:

Var padre pio en franciskaner?
Var padre pio en franciskaner?

Video: Var padre pio en franciskaner?

Video: Var padre pio en franciskaner?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Padre Pio, også kendt som Sankt Pius af Pietrelcina (italiensk: Pio da Pietrelcina; 25. maj 1887 – 23. september 1968), var en italiensk franciskanerkapuciner, munk, præst, stigmatist og mystiker, nu æret som en helgen i den katolske kirke.

Hvorfor har Padre Pio stigmata?

I en alder af 15 sluttede han sig til kapucinerordenen og tog navnet Pio til ære for St. Pius I. I 1910, året hvor han blev præst, modtog han stigmataen ( kropsmærker). svarende til de sår, som den korsfæstede Jesus led) for første gang, selvom de til sidst helede.

Hvilken slags person var Padre Pio?

Padre Pio af Pietrelcina (1887-1968), en italiensk præst og mystiker, blev fortæret af et ønske om at lide for menneskehedens overtrædelser. I de sidste 50 år af sit liv bar han mærker af stigmata (Jesu sår) på sine hænder, fødder, side og bryst.

Hvem er Padre Pio, og hvad er han kendt for?

MANILA, Filippinerne – Sankt Padre Pio er æret som en mand med næstekærlighed og fromhed Også kendt som skytshelgen for civilforsvarsfrivillige, unge og afstressende, Saint Padre Pios liv og værker har inspireret adskillige hengivne i den romersk-katolske kirke fra hele verden.

Hvad havde Padre Pio på kroppen?

Padre Pio er en af den katolske kirkes mest populære helgener, og i løbet af sin levetid skulle den italienske munk have haft stigmata, de blødende sår fra Jesu korsfæstelse på sin hænder og fødder.

Anbefalede: