Logo da.boatexistence.com

Er rage 2 en åben verden?

Indholdsfortegnelse:

Er rage 2 en åben verden?
Er rage 2 en åben verden?

Video: Er rage 2 en åben verden?

Video: Er rage 2 en åben verden?
Video: Rage 2 - Before You Buy 2024, Kan
Anonim

A forced open world Da spillet ikke tager dig igennem meget af kortet overhovedet under kernemissionerne, bliver det tydeligt, at Rage 2 er et lineært spil, der er tvunget ind i en åben verden. Det er i hvert fald sådan, det føles.

Er raseri et åbent verdensspil?

Rage er det ene spil i id Softwares bibliotek, der aldrig rigtig har klikket hos publikum. Det er en open-world, gråbrun, postapokalyptisk sandkasse. Du er en generisk overlever, udvalgt før apokalypsen til at blive kryogenisk opbevaret, indtil tiden er inde til at genopbygge menneskeheden.

Hvorfor er Rage 2 SÅ DÅRLIG?

Kort sagt: Som et førstepersonsskydespil har Rage 2 noget af bedste action iåret, men som et eventyr i åben verden spilder det alt på en sløv historiekampagne og ban alt missionsdesign. Ulemper: Frygtelig brug af det åbne miljø med banale, gentagne missioner og en alt for kort kampagne. …

Har Rage 2 en åben verden?

Rage 2, det nye open-world skydespil fra Avalanche Studios og id Software, starter langsomt og forudsigeligt. En vildmarksforpost bliver angrebet af en gammel fjende; en mentor er død, og civilisationens finér er knust. Saml den rustning, unge helt, tag den pistol.

Er Rage 2 værd at spille?

Mens Rage 2 leverer i høj grad i kamp, falder den short, når det kommer til traversering, nemlig kørsel. Misforstå mig ikke, kørslen er fuldstændig brugbar til et åbent spil, det er bare ikke sjovt. … Håndteringen er også forfærdelig, især når man kører terræn for at tage en genvej.

Anbefalede: