Logo da.boatexistence.com

Hvilken cykel er ændret i kgf?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken cykel er ændret i kgf?
Hvilken cykel er ændret i kgf?

Video: Hvilken cykel er ændret i kgf?

Video: Hvilken cykel er ændret i kgf?
Video: Sådan vælger du den rigtige størrelse cykel 2024, Kan
Anonim

Cyklen i KGF-filmen var en specialbygget Royal Enfield Himalayan. Dirtbiken vist i filmen blev kraftigt modificeret til at se unik ud. Dette brugerdefinerede hus har forsøgt at modificere en Hero Karizma, der ligner den RE Himalayan, der blev vist i filmen.

Hvilken cykel bruges i KGF Rocky Bhai?

Tilpasningerne har forvandlet en Hero Karizma R til KGF-cyklen, der blev brugt af superstjernen Yash i filmen KGF (Kolar Gold Fields). Filmen har en modificeret Royal Enfield Himalayan, mens tilpasserne har tilbudt det samme designsprog til en Hero Karizma.

Hvilken cykel er queen of bike?

Nu bringer vi dig endnu et eksempel af sidstnævnte slags. Denne særlige cykel er blevet bygget af Neev Motorcycles, et specialfremstillet motorcykelværksted med base i Delhi. Baseret på en Royal Enfield Bullet 500, er denne specialbygning blevet navngivet "Queen", et navn, der passer til dets kongelige design.

Hvilken cykel bruges i Ghost Rider-filmen?

Køretøjer. Hver film har en scene, hvor Ghost Rider kører på en stærkt tunet, turboladet Suzuki Hayabusa. Hayabusa i Ghost Rider: The Final Ride var indstillet til 417 hk (311 kW), og den, der blev brugt til de senere film, var på 499 hk (372 kW).

Hvad er modificerede cykler?

Modificerede cykler er maskiner, som har ændret udseende eller funktioner. Der er en række grunde til, at flere motorcyklister ønsker at ændre deres cykler. Nogle vil måske gerne gøre dem mere komfortable.

Anbefalede: