Logo da.boatexistence.com

Er fairmont wv sikkert?

Indholdsfortegnelse:

Er fairmont wv sikkert?
Er fairmont wv sikkert?

Video: Er fairmont wv sikkert?

Video: Er fairmont wv sikkert?
Video: Мальвы цветут_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

På grund af en lavere volds- og ejendomskriminalitetsrate end gennemsnittet er Fairmont blevet kåret som den næstsikreste by i staten ifølge en nyligt udgivet undersøgelse fra National Council for Home Sikkerhed og sikkerhed, Fairmont er blevet kåret som den næstsikreste by i West Virginia.

Er Fairmont WV et godt sted at bo?

Fairmont er et anstændigt sted at købe et første hjem. Huse er billigere her, leveomkostninger er mere overkommelige end Morgantown, du kan stadig nå hvor som helst du skal hen inden for rimelig tid, og der er næsten alt, du vil have eller har brug for en by over.

Hvor farlig er Fairmont WV?

Chancen for at blive offer for enten volds- eller ejendomskriminalitet i Fairmont er 1 ud af 49Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Fairmont ikke et af de sikreste samfund i Amerika. I forhold til West Virginia har Fairmont en kriminalitetsrate, der er højere end 83 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Hvad er Fairmont WV kendt for?

Byen er amtssædet for Marion County, som blev grundlagt i 1842 og blev opkaldt efter general Francis Marion, som er en af fædrene til den moderne guerillakrigsførelse. Fairmont er hjemsted for Pricketts Fort State Park og Valley Falls State Park. The Valley Worlds of Fun er også en populær turistattraktion.

Hvor skal du ikke bo i West Virginia?

Værste steder at bo i West Virginia

  • Parkersburg.
  • Princeton.
  • Martinsburg.

Anbefalede: