Logo da.boatexistence.com

Kan en person være naiv?

Indholdsfortegnelse:

Kan en person være naiv?
Kan en person være naiv?

Video: Kan en person være naiv?

Video: Kan en person være naiv?
Video: Kan klimaaktivisten overbevise svineavleren om, at vi skal spise mindre kød? 2024, Kan
Anonim

Nogen vil måske kalde dig "naiv", hvis du er alt for tillidsfuld eller mangler erfaring i verden Naive mennesker har ofte så tillid til andre omkring dem, at deres naturlige uskyld resulterer i dem at blive snydt eller såret. Naivitet er ikke altid en dårlig ting; det kan hjælpe dig med at være mere optimistisk og iværksætter.

Kan folk være naive?

har eller viser upåvirket enkelhed i naturen eller fravær af kunstighed; usofistikeret; geni alt. har eller viser mangel på erfaring, dømmekraft eller information; godtroende: Hun er så naiv, at hun tror på alt, hvad hun læser. Han har en meget naiv holdning til politik.

Er det slemt at være en naiv person?

Naivitet ses ofte som en dårlig ting. … Selvfølgelig skal du ikke blive så alt for naiv, at du kommer til at virke uvidende. Det kan gøre mere skade end gavn, da det aldrig er en god ting at ignorere dine problemer, og du kan også opleve, at du bliver udnyttet.

Hvad hedder en naiv person?

gullible. (også godtroende), modtagelig, uforsigtig.

Hvad er et eksempel på at være naiv?

Definitionen af naiv er at være umoden, uvidende eller alt for tillidsfuld. Et eksempel på naivitet er en person, der tror, at månen er lavet af ost, fordi deres mor sagde, at den var. … Et barn med en naiv charme. Intetanende eller godtroende.

Anbefalede: