Logo da.boatexistence.com

Hvor høj er jimmer fredette?

Indholdsfortegnelse:

Hvor høj er jimmer fredette?
Hvor høj er jimmer fredette?

Video: Hvor høj er jimmer fredette?

Video: Hvor høj er jimmer fredette?
Video: Where is Jimmer Fredette NOW?! 2024, Kan
Anonim

James Taft "Jimmer" Fredette er en amerikansk professionel basketballspiller for Shanghai Sharks i Chinese Basketball Association. Fredette blev 2011 National Player of the Year i college-basketball efter at have rangeret som den førende målscorer i hele NCAA Division I under sin seniorsæson for BYU Cougars.

Er Jimmer Fredette stadig i NBA?

Jimmer Fredette NBA-øjebliksbillede

Fredettes sidste optræden i en NBA-kamp i den regulære sæson var med Phoenix Suns under kampagnen 2018-19. Siden sin exit fra NBA har han haft stop hos Panathinaikos i EuroLeague, og nu er han i øjeblikket hos Shanghai Sharks i CBA

Er Jimmer Fredette LDS?

Og selvom han for nylig blev stemplet af Kevin Durant som den "største målscorer i verden", vil jeg nu frimodigt proklamere, at Jimmer Fredette er den "største mormonmissionær i verden. "

Hvilken religion er Jimmer Fredette?

Fredette valgte sammen med sine to ældre søskende at blive sidste dages hellige, efter at deres forældre gav dem lov til at vælge deres religion.

Hvor mange penge tjener Jimmer Fredette i Kina?

Free agent-vagten Jimmer Fredette har accepteret en $1,6 millioner kontrakt med Shanghai Sharks fra Kina, ifølge Emiliano Carchia fra Sportando. Fredette spillede med Sharks fra 2016-19, som nævnt af Carchia, før han tilbragte sidste sæson med den græske klub Panathinaikos.

Anbefalede: