Logo da.boatexistence.com

Får perler og pailletter sammen?

Indholdsfortegnelse:

Får perler og pailletter sammen?
Får perler og pailletter sammen?

Video: Får perler og pailletter sammen?

Video: Får perler og pailletter sammen?
Video: How To Use The Pearls and Sequins Foot 2024, Kan
Anonim

For at sikre, at du ser stilfuld ud og ikke trashy, skal du inkorporere tilbehør, der giver kjolen en mere elegant følelse. Perler er en ideel mulighed, når du vil sikre dig, at din pailletkjole ser sofistikeret ud. Bær en perlechoker eller en prinsesselang halskæde med en stropløs, scoop eller V-hals-kjole.

Hvad passer til pailletter?

Hold dine sko neutrale.

En lille sort kjole med pailletter POPS sammen med røde pumps og en rød clutch. Eller guldsko og en guldclutch-eller sølvsko og clutch-eller elektrisk blå. Du forstår ideen. Når du sætter tilbehør til pailletbeklædning, betyder neutr alt INGEN pailletter, perler, krystaller eller andet bling på dine sko.

Er pailletter klæbrige?

Selvfølgelig er de skinnende og jazzede, men de behøver ikke at være klæbrige. Faktisk kan pailletter se ekstremt smarte ud, når de styles på en moderne måde.

Er det passende at bære pailletter til et bryllup?

Styr fri for overdrevne pailletter"De reflekterer meget lys og kan være svære at fotografere." En indlysende undtagelse fra denne regel kunne være et tema, som parret har angivet på invitationen, men disse tilfælde er få og langt imellem, så vær forsigtig og vælg noget andet.

Kan du have pailletter hele året rundt?

Selv om gnistre, pailletter og glans norm alt gemmes til december, er jeg her for at sige, at du kan rocke det hele året rundt Intet skriger sjovt som en lille shimmer. Jeg ved, at top-til-tå-pailletter, som denne pailletkjole, måske er lidt for "ekstra" til dagtimerne, det er bestemt sjovt.

Anbefalede: