Logo da.boatexistence.com

Hvem giver dig magt til at få rigdom?

Indholdsfortegnelse:

Hvem giver dig magt til at få rigdom?
Hvem giver dig magt til at få rigdom?

Video: Hvem giver dig magt til at få rigdom?

Video: Hvem giver dig magt til at få rigdom?
Video: САМАЯ МОЩНАЯ СИЛА, КОТОРАЯ ДАСТ ТЕБЕ ВСЕ ❤️💰 Ронда Берн 2024, Kan
Anonim

Men du skal huske HERREN din Gud: for det er ham, der giver dig magt til at skaffe dig rigdom, for at han kan stadfæste sin pagt, som han tilsvor dine fædre, som det er denne dag.

Hvem giver dig magt til at få rigdom?

Du kan sige til dig selv: "Min kraft og mine hænders styrke har frembragt denne rigdom til mig." Men husk HERREN din Gud, for det er ham, der giver dig evnen til at skabe rigdom og således stadfæster sin pagt, som han svor dine forfædre, som den er i dag.

Hvad er magten til at få rigdom?

Vi bliver heller ikke rige på grund af, hvor smarte eller flittige vi er. Vi bliver rige, fordi Gud gør os rige. Som Moses gjorde sig umage med at påpege over for Israel: "Det er (Gud), der giver (os) magt til at få rigdom." (5 Mosebog 8:18). Da alle pengene i verden tilhører Gud, tilhører ingen af dem os.

Når Gud giver et menneske rigdom?

Desuden, når Gud giver et menneske rigdom og ejendele og sætter ham i stand til at nyde dem, at acceptere hans lod og være lykkelig i sit arbejde - er dette en gave fra Gud.

Hvad betyder Femte Mosebog 8 18?

Jeg tror, at Femte Mosebog 8:18 virkelig siger, at vi skal huske Israels Gud, for kun gennem ham er vi i stand til at være den slags mennesker – mennesker med tapperhed, dyd og magt, både fysisk og åndeligt, til at tjene ham og til at gøre hans vilje ved at oprette hans pagt.

Anbefalede: