Logo da.boatexistence.com

Kan hensel-tvillingerne adskilles?

Indholdsfortegnelse:

Kan hensel-tvillingerne adskilles?
Kan hensel-tvillingerne adskilles?

Video: Kan hensel-tvillingerne adskilles?

Video: Kan hensel-tvillingerne adskilles?
Video: Abigail & Brittany Hensel - The Twins Who Share a Body 2024, Kan
Anonim

Mens deres forældre var begejstrede for de nye tilføjelser til deres familie, var de også bekymrede og bekymrede. De to tvillinger var forenet. … Nogle gange kan de to tvillinger adskilles kirurgisk, men i tilfældet med Brittany og Abby ville det have været utroligt farligt.

Har Hensel-tvillingerne separate organer?

Hver har et separat hjerte, mave, rygsøjle, par lunger og rygmarv. Hver tvilling styrer en arm og et ben. Som spædbørn krævede det samarbejde at lære at kravle, gå og klappe.

Er Abby og Brittany gift?

Hvis du tænkte: "Er de sammenføjede tvillinger Abby og Brittany gift?" nu ved du det. Tvillingerne er endnu ikke gift Ikke desto mindre drømmer de om at blive gift en dag og endda få børn. Det er utroligt, hvordan Abby og Brittany har været i stand til at koordinere og opnå milepæle sammen.

Hvorfor blev Abby og Brittany ikke adskilt?

Efter Abby og Brittany var født, bad lægerne deres forældre om at overveje at adskille dem kirurgisk Dette gøres ofte med sammenføjede tvillinger, men i Abby og Brittanys tilfælde på grund af den store antallet af organer, de deler, ville en sådan adskillelse sandsynligvis have resulteret i døden for den ene - eller begge - tvillingerne.

Kan Hensel-tvillingerne få en baby?

Survivor of conjoined twin surgery føder sin egen baby Enogtyve år efter Charity Lincoln Gutierrez-Vazquez og hendes tvillingesøster blev født knyttet fra brystbenet til bækkenet, tvillingeoverlevende vendte tilbage til det samme hospital for et "fuld cirkel"-øjeblik for at føde sit eget barn.

Anbefalede: