Logo da.boatexistence.com

Hvor bor John Barrowman nu?

Indholdsfortegnelse:

Hvor bor John Barrowman nu?
Hvor bor John Barrowman nu?

Video: Hvor bor John Barrowman nu?

Video: Hvor bor John Barrowman nu?
Video: Inside with Brett Hawke: Tom Dolan 2024, Kan
Anonim

John Scot Barrowman MBE er en skotskfødt amerikansk skuespiller, forfatter, programvært, sanger og tegneserieforfatter. Han er måske bedst kendt for sin rolle som kaptajn Jack Harkness i Doctor Who og Torchwood og som Malcolm Merlyn i Arrowverse.

Hvor bor John Barrowman nu?

John Barrowmans idylliske Palm Springs hjem er blot en af de utrolige egenskaber, tv-personligheden deler med sin mand Scott Gill.

Har John Barrowman et hus i Wales?

JOHN Barrowman har sat sin fantastiske walisiske bungalow ud til leje, men det er ikke billigt. … Bungalowen er beliggende syv miles sydvest for Cardiff på en fredelig blind vej i den maleriske landsby Sully. Billeder viser, at ejendommen har masser af plads til dem, der ønsker at have et afkølet ophold i Wales.

Hvem er John Barrowmans mand?

John Barrowmans mand Scott Gill har sagt, at Doctor Who-stjernen har været udsat for onlinemisbrug efter påstande om, at han gentagne gange afslørede sig selv på settet.

Hvor rig er John Barrowman?

John Barrowmans nuværende nettoformue

Barrowman har gennem årene bygget en succesfuld karriere inden for tv og teater. Selvom stjernen ikke er så rig som andre berømtheder, har han opnået en betydelig mængde rigdom. Ifølge Celebrity Net Worth har Barrowman en estimeret nettoværdi på $4 millioner

Anbefalede: