Logo da.boatexistence.com

Havde victoria p en kæreste?

Indholdsfortegnelse:

Havde victoria p en kæreste?
Havde victoria p en kæreste?

Video: Havde victoria p en kæreste?

Video: Havde victoria p en kæreste?
Video: VICTORIA SVARER PÅ JERES SPØRGSMÅL FRA INSTAGRAM! 2024, Kan
Anonim

Nå, i et opslag på sin Instagram-historie efter hendes sidste afsnit afslørede Victoria P., at hendes kæreste var musikeren Teddy Robb.

Har Victoria P virkelig en kæreste derhjemme?

Lyed Om at have en kæreste derhjemme. … Rygterne begyndte hurtigt at cirkulere om, at Victoria P. havde en kæreste derhjemme. Men da James Bonsall konfronterede hende med det, benægtede hun det kategorisk. Bachelor Nation og mange deltagere på stranden køber dog ikke hendes historie.

Hvem er Victoria P's country-sangerkæreste?

siger, at hun og kæresten, Teddy Robb, gik fra hinanden måneden før optagelserne til 'Bachelor in Paradise' begyndte. Victoria P. sagde på Bachelor Happy Hour-podcasten, at hun og countrysangeren Teddy Robb kun var datet i "to en halv måned. "

Hvem dater Victoria P i Nashville?

Bachelor in Paradise med Victoria Paul og Connor Brennan Spotted Together i Nashville. Bachelor in Paradise sæson 7 deltagere Victoria Paul og Connor Brennan tilbringer tid sammen ved stranden.

Hvad laver Victoria P fra bacheloren nu?

Under en gruppedate i uge 6 fort alte han Victoria P., at han ikke så hende som sin kone, og derfor bad hun om en bil til at tage hende hjem. Baseret på sin Instagram, Victoria nu lives i Nashville, Tenn., og er blevet venner med mange af kvinderne fra hendes bachelor-sæson.

Anbefalede: