Logo da.boatexistence.com

Hvad er meningen med navnet joan?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er meningen med navnet joan?
Hvad er meningen med navnet joan?

Video: Hvad er meningen med navnet joan?

Video: Hvad er meningen med navnet joan?
Video: Siege of Orleans, 1428 ⚔ How did Joan of Arc turn the tide of the Hundred Years' War? 2024, Kan
Anonim

joan. Oprindelse: hebraisk. Popularitet: 1611. Betydning: Gud er nådig.

Hvor kommer navnet Joan fra?

En form for Johannes, oprindeligt fra det hebraiske navn Yochanan, der betyder "Gud er nådig", via den gamle franske Johanne. Et kvindenavn på engelsk, Joan er også en catalansk mandlig form for John. Jeanne d'Arc var en fransk militærleder og heltinde.

Er Joan et godt navn?

Navnet Joan er et pigenavn af engelsk oprindelse, der betyder "Gud er nådig" … Et Top 10-navn i 30'erne, et Top 50-navn fra 40'erne til begyndelsen 60'erne var det det femte mest populære navn i landet i tre år i træk og rangerer som et af de mest almindelige navne for piger i det 20. århundrede.

Er Joan et sjældent navn?

Joan var det 1128. mest populære drengenavn og 1530. mest populære pigenavn. I 2020 var der 171 babydrenge og 137 babypiger ved navn Joan. 1 ud af hver 10. 710 babydrenge og 1 ud af hver 12.781 babypiger født i 2020 hedder Joan.

Hvad betyder Joan på græsk?

Joanna er et feminint fornavn, der stammer fra Koinē græsk: Ἰωάννα, romaniseret: Iōanna fra hebraisk: יוֹחָנָה‎, romaniseret: Yôḥānāh, lit 'Gud er nådig'. Varianter på engelsk inkluderer Joan, Joann, Joanne og Johanna. Andre former for navnet på engelsk er Jan, Jane, Janet, Janice, Jean og Jeanne.

Anbefalede: