Logo da.boatexistence.com

Er delfinfisk mahi mahi?

Indholdsfortegnelse:

Er delfinfisk mahi mahi?
Er delfinfisk mahi mahi?

Video: Er delfinfisk mahi mahi?

Video: Er delfinfisk mahi mahi?
Video: 2 вида дельфинов | Род корифена 2024, Kan
Anonim

Delfinfisk. Delfinfisken kaldes også ofte mahi-mahi, og slet ikke i familie med havpattedyrsdelfinerne. Denne farverige, tydelige fisk har en lang krop og et stumpt ansigt med en gaffelformet halefinne (hale) og en rygfinne, der strækker sig langs hele kroppen.

Hvorfor kaldes mahi-mahi delfinfisk?

Mahimahi er det hawaiiske navn for delfinfisk. Den hawaiianske moniker kom i almindelig brug for at forhindre forbrugere i at forveksle denne fisk med havpattedyret, som den ikke er relateret til. Det alternative navn på delfinfisk kom omkring fiskens vane med at svømme foran sejlskibe, som delfiner gør.

Hvilken slags fisk er en delfinfisk?

Mahi mahi er det hawaiianske navn for arten Coryphaena hippurus, også kendt på spansk som Dorado eller delfinfisken på engelsk. Bare rolig. Vi taler om en fisk, ikke om Flipper, flaskenæsedelfinen og luftåndende pattedyr.

Er dorado og mahi-mahi det samme?

Mahi-mahi er det hawaiianske navn for denne fisk, og det spanske navn er dorado. Uanset hvad du kalder det, er det en fantastisk sportsfisk og helt fantastisk i det åbne hav.

Er en delfinfisk en delfin?

Selv om de lever i havet hele tiden, er delfiner pattedyr, ikke fisk. Delfiner er også anderledes end "delfinfisk", som også er kendt som mahi-mahi. Som alle pattedyr er delfiner varmblodede.

Anbefalede: