Logo da.boatexistence.com

Blev gossip girl afsløret?

Indholdsfortegnelse:

Blev gossip girl afsløret?
Blev gossip girl afsløret?

Video: Blev gossip girl afsløret?

Video: Blev gossip girl afsløret?
Video: КЕМ БЫЛИ 9 САМЫХ ЗНАМЕНИТЫХ В ИСТОРИИ БОРОДАТЫХ ЖЕНЩИН 2024, Juli
Anonim

Under seriefinalen blev det afsløret, at none andre end Dan Humphrey (Penn Badgley), outsideren fra Brooklyn, der nærede en besættelse af "it girl" Serena van der Woodsen (Blake Lively), var - imod al logik og fornuft - Upper East Side dukkeføreren.

Er identiteten på Gossip Girl afsløret?

Selvom bloggen fungerer som en ramme gennem hele showet, afsløres bloggerens sande identitet ikke før Gossip Girls sidste afsnit. Teorierne florerede i årenes løb, indtil det til sidst blev afsløret, at på trods af at være blevet indt alt af Kristen Bell, var Gossip Girl i virkeligheden " Brooklyn Boy," aka Dan Humphrey (Penn Badgley).

Vidste de, hvem Gossip Girl var fra begyndelsen?

Ja, selv når han var alene. Men som det viser sig, afslørede Joshua Safran, en forfatter og producer fra det originale show, præcis, hvilken karakter der oprindeligt skulle være i Dans sko som Gossip Girl..

Hvordan finder vi ud af, hvem Gossip Girl er?

Det er rigtigt: Gossip Girls identitet - eller skal vi sige identiteter - afsløres i det allerførste afsnit. I en større drejning, i stedet for at det er en af eleverne, er det faktisk lærerne på Constance Billard, som nu er en pige- og drengeskole.

Hvem vidste, at Dan var Gossip Girl?

Når han afslører, at hans søster er en narkohandler (sæson 3, afsnit 20, "It's a Dad, Dad, Dad World") Når det kommer til Dan og Jenny, forfatterne forsøgte at dække sig selv i seriens finale ved at inkludere en linje, der hævdede, at Jenny vidste, at han var Gossip Girl hele tiden.

Anbefalede: