Logo da.boatexistence.com

Afslørede bøgerne, hvem gossip girl er?

Indholdsfortegnelse:

Afslørede bøgerne, hvem gossip girl er?
Afslørede bøgerne, hvem gossip girl er?

Video: Afslørede bøgerne, hvem gossip girl er?

Video: Afslørede bøgerne, hvem gossip girl er?
Video: Gossip Girl is Revealed 2024, Kan
Anonim

Gossip Girl bliver faktisk aldrig afsløret! … Alle gennem 11 bøger i serien, fra Gossip Girl til Don't You Forget About Me, plus bogen med bonus-ferie-tema og Psycho Killer-udgaven af bog et (LOL!), den mystiske Gossip Girls sande identitet bliver aldrig afsløret.

Finder du nogensinde ud af, hvem Gossip Girl er i bøgerne?

Serieoplysninger

Gossip Girl er den anonyme, usete fortæller i Gossip Girl-tv-serien og -romanerne. I både romanerne og tv-tilpasningen er Gossip Girl en blogger, hvis sande identitet aldrig afsløres fuldt ud.

Hvordan ender Gossip Girl i bøgerne?

I slutningen af serien indrømmer Nate, at han elsker hende og altid vilGossip Girl siger selv, at de to bare er beregnet til at være sammen. … Nates interesse for serena forårsager konflikt mellem hende og hendes frenemy, Blair, som også er Nates kæreste. Til sidst slår Serena sig ned i New York City.

Vidste forfatterne, hvem Gossip Girl var?

Men som det viser sig, afslørede Joshua Safran, en forfatter og producer fra det originale show, præcis, hvilken karakter der oprindeligt skulle være i Dans sko som Gossip Girl. Han indrømmede, at det aldrig var meningen, at det skulle være Dan, men snarere Nate Archibald, der drev den berygtede blog, der beskriver hemmelighederne bag Manhattans elite.

Hvem var Gossip Girl i sidste ende?

Til sidst, efter at hovedparret i showet - henholdsvis Chuck med Blair og Dan med Serena - er blevet lykkeligt parret, afslører serien endelig Gossip Girls identitet: Dan Humphrey, der "skrev sig vej" ind i livet for de populære børn, som altid ignorerede ham på deres dyre eliteskole.

Anbefalede: