Logo da.boatexistence.com

Hvordan blev kelianne stankus berømt?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan blev kelianne stankus berømt?
Hvordan blev kelianne stankus berømt?

Video: Hvordan blev kelianne stankus berømt?

Video: Hvordan blev kelianne stankus berømt?
Video: Interview with Kelianne 2024, Kan
Anonim

Karrieremæssigt fik Stankus sin start som danser og gymnast Stankus arbejdede sig op til at blive medlem af det prestigefyldte USA National Acrobatic Gymnastics-hold, hvor hun konkurrerede i San Jose i 2011 og i Florida året efter. Forud for disse optrædener vandt Stankus guld ved Freedom Cup i 2005.

Hvordan mødtes Tayler Holder og Kelianne?

Med hensyn til sit eget forhold afslørede den 24-årige, at hun faktisk mødte , efter at hendes skønhed havde sendt en besked til ham på sociale medier! Jeg fandt ham på Instagram. Jeg gled ind i DM'erne. Det var sådan, vi mødtes,” huskede hun.

Hvorfor gik Tayler Holder og Kelianne Stankus fra hinanden?

Han forklarede derefter, at Kaylyn havde travlt, hvilket havde ført til deres splittelse. "Med alt, der foregår i hendes liv lige nu, er hun bare ikke klar til et forhold. Jeg respekterer det, fordi hun var meget ærlig og kom til mig og fort alte mig det med det samme," fortsatte han.

Hvor voksede Kelianne Stankus op?

Kelianne Stankus er født og opvokset i California, United States Hun tog sin tidlige skolegang på en privatskole i Californien, USA. Hendes nationalitet er amerikansk, og hun tilhører den hvide etnicitet. Hun har været glad for dans og skuespil siden barndommen.

Er Keliane Stankus gift?

I et spændende IG-indlæg i sidste uge fort alte Kelianne Stankus os, at hun er officielt forlovet med sin langvarige kæreste og berømte model Chase Mattson. Chase vloggede den store forlovelsesdag og postede den på TikTok, efter at Kelianne officielt var hans forlovede. …

Anbefalede: