Logo da.boatexistence.com

Lager melissa rauch bugtaler?

Indholdsfortegnelse:

Lager melissa rauch bugtaler?
Lager melissa rauch bugtaler?

Video: Lager melissa rauch bugtaler?

Video: Lager melissa rauch bugtaler?
Video: The Transformation Of Melissa Rauch Has Fans Stunned 2024, Kan
Anonim

For eksempel i "The Cognition Regeneration" lærte vi, at Bernadette (Melissa Rauch) er en bugtaler … Da Bernadette deltog i skønhedskonkurrencer som barn, havde hun brug for en andet talent end at sprede rygter om, at de andre deltagere var gravide, så hun fik Tammy.

Lager Bernadette faktisk bugtaler?

næse. Bernadettes stemme er ret næsvis, men Melissas rigtige stemme er ikke noget af den slags.

Er Bernadettes stemme virkelig så høj?

Under Melissas interview i The Rubin Report for nogle år siden indrømmede hun: "Bernadettes stemme minder meget om mine mødre - undtagen uden Jersey-accenten. " Det er ikke helt så højt, men det er i den tone, det område. "

Hvorfor er Bernadettes stemme så høj?

Rauchs karakter, Bernadette, har en berømt høj stemme. Det viser sig, at hvinende talemønster var inspireret af en nær slægtning til Rauch: hendes mor! Kun uden trøjen! Tonmæssigt er det meget ens,” jokede skuespillerinden ved et PaleyFest-panel i 2013 ifølge The Hollywood Reporter.

Lager Bernadette Howards mors stemme?

Det er en af de sjoveste stemmer på fjernsynet i dag – stemmen fra Howard Wolowitz' mor på hitkommediet The Big Bang Theory. I et stykke tid troede jeg, det var Melissa Rauch, der også spiller Howards uber smarte kæreste, Bernadette. Men som det viser sig, gør Rauch kun et dødt indtryk af fru Wolowitz

Anbefalede: