Logo da.boatexistence.com

På en tåre eller tara?

Indholdsfortegnelse:

På en tåre eller tara?
På en tåre eller tara?

Video: På en tåre eller tara?

Video: På en tåre eller tara?
Video: НИНДЗЯ | полный фильм - русские субтитры | Комедия 2024, Kan
Anonim

Beslægtede ord er tårer, rev, rivning. Ordet rive er afledt af det gamle engelske ord teran, der betyder at rive. Tare er vægten af emballagen til en vare eller vægten af containeren eller køretøjet, der transporterer denne vare.

Er på tara?

: har stor succes over en periode Holdet har været på en tåre i de seneste uger.

Hvad betyder sætningen gå på en tåre?

On a tear (rimer på luft) betyder at være på amok, at være i en byge af vedvarende aktivitet, at engagere sig i en byge af aktivitet, at være på en sejrsrække, at være på en rejse med fuld aktivitet Formsproget på en tåre bruges primært i USA. … Ofte bruges formsproget i sætningen at gå på en tåre.

Hvordan staver man rive som i rive up the paper?

Tear, rend, rive betyder at trække fra hinanden. At rive er at sp alte fibrene i noget ved at trække fra hinanden, norm alt for at efterlade pj altede eller uregelmæssige kanter: at rive et brev op. Rend indebærer magt eller vold ved at rive fra hinanden eller i stykker: at rive sit tøj i stykker i sorg.

Hvad er de to betydninger af rive?

1: at trække i to eller flere stykker med magt. Dette papir er let at rive i stykker 2: at såre eller såre ved eller som ved at rive: skære i stykker Brug en salve, hvor du rev huden. 3: for at fjerne med magt rev jeg opslaget fra væggen. 4: at bevæge sig kraftigt eller hurtigt En bil rev op ad gaden.

Anbefalede: