Logo da.boatexistence.com

Kan vi se himalaya fra shillong?

Indholdsfortegnelse:

Kan vi se himalaya fra shillong?
Kan vi se himalaya fra shillong?

Video: Kan vi se himalaya fra shillong?

Video: Kan vi se himalaya fra shillong?
Video: The Himalayas from 20,000 ft. 2024, Kan
Anonim

Arkiver af sneklædte Himalaya, en sjælden udsigt fra Shillong “ Udsigten over Himalaya var en sjælden chance, og den var god. Jeg var i ærefrygt, da jeg ikke forventede at se de sneklædte bjerge fra Shillong,” fort alte Manosh Das, en Bengaluru-baseret tekniker, til PTI.

Kan du se Himalaya fra Shillong?

Det er norm alt i november, når en sådan udsigt bliver mulig "på grund af den lavere koncentration af støvpartikler i atmosfæren i perioden lige efter monsunen, med den sydlige fugtige og kolde vinde fra Himalaya, der tvinger støvpartiklerne til at slå sig ned." …

Kan vi se Himalaya fra Guwahati?

Ting at gøre i Guwahati:Du vil nemt kunne se Himalaya fra din side.

Kan Mount Everest ses fra Meghalaya?

Dette sted er det højeste punkt i Shillong, og udsigten over byen fra dette punkt er fantastisk. Den ligger i flyvevåbnets station, og det tager lidt tid at komme ind på stedet. … Det ligger på toppen af meghalaya bakker, hvorfra vi kan få en nedstigningsudsigt over byen.

Er der noget bjerg i Meghalaya?

Det højeste punkt i Meghalaya er Shillong Peak, som er en fremtrædende IAF-station i Khasi Hills med udsigt over byen Shillong. Det har en højde på 1961 m. Garo Hills-regionen i den vestlige del af plateauet er næsten almindelig. Det højeste punkt i Garo Hills er Nokrek Peak med en højde på 1515 m.

Anbefalede: