Logo da.boatexistence.com

Hvorfor forlod Vincent kriminel hensigt?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor forlod Vincent kriminel hensigt?
Hvorfor forlod Vincent kriminel hensigt?

Video: Hvorfor forlod Vincent kriminel hensigt?

Video: Hvorfor forlod Vincent kriminel hensigt?
Video: The Life and Tragic Ending of Vincent D'Onofrio 2024, Kan
Anonim

Sundhedsproblemer og stress plaget Vincent D'Onofrio om kriminelle hensigter. … I et interview med Uproxx i 2018 forklarede D'Onofrio, hvor dybt udfordrende det var at arbejde med Criminal Intent. "Jeg var nødt til at være på forkant to dage med dialog," sagde han.

Hvornår forlod Vincent D'Onofrio kriminel hensigt?

I 2009 blev det annonceret, at D'Onofrio ville forlade Law & Order: Criminal Intent i foråret 2010, hvor hans sidste optræden fandt sted i todelt, sæson 9 premiere.

Hvorfor forlod Eames en kriminel hensigt?

Den bedste nyhed er, at "Law & Order: Criminal Intent" har bragt detektiv Robert Goren (Vincent D'Onofrio) og Alexandra Eames (Kathryn Erbe) tilbage til disse sidste otte afsnit.… Gorens specifikke historie er, at han sidste år blev fyret for insubordination

Hvorfor forlod Goren og Eames Criminal Intent sæson 5?

Deres områdekaptajn Danny Ross (Eric Bogosian) blev myrdet, og den resulterende efterforskning endte med, at detektiv Eames steg op til kaptajnen og fyrede Goren som et krav fra NYPD's brass, og derefter stoppede som en handling trodsig selvopofrelse.

Hvorfor forlod Vincent D'Onofrio Greta Scacchi?

Scacchi slog op med den amerikanske skuespiller Vincent D'Onofrio ikke længe efter, at de fik hendes første barn i 1992. Splittelsen gjorde hende så fortvivlet, at hun ikke var i stand til at arbejde i fire år - lige da hendes Hollywood-karriere tog fart.

Anbefalede: