Logo da.boatexistence.com

Hvem er slutbruger?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er slutbruger?
Hvem er slutbruger?

Video: Hvem er slutbruger?

Video: Hvem er slutbruger?
Video: OneDesk - Full Overview Demo 2023 2024, Kan
Anonim

I produktudvikling er en slutbruger en person, der i sidste ende bruger eller har til hensigt at bruge et produkt.

Hvad er slutbrugereksempel?

En slutbruger er en person, der rent faktisk bruger et produkt. For eksempel vil en kvinde købe parfume til sig selv, slutbrugeren. Mænd køber barbermaskiner og knive, så de kan barbere sig om morgenen.

Hvad er en slutbrugerrolle?

Som vi lærte, er slutbrugeren den person, der rent faktisk bruger et produkt eller et stykke software Mens andre funktionelle roller kan anslå, hvordan et produkt fungerer, slutbrugere, der arbejder med produkter på en regelmæssig basis for at udføre opgaver i den virkelige verden giver ofte det bedste overblik over, hvor godt et produkt faktisk klarer sig.

Hvad er slutbruger i IKT?

I informationsteknologi bruges udtrykket slutbruger til at skelne den person, som et hardware- eller softwareprodukt er designet til, fra udviklerne, installatørerne og servicerne af produktet.

Hvem betragtes som slutbruger?

En slutbruger er den person, som et softwareprogram eller hardwareenhed er designet til Udtrykket er baseret på ideen om, at "slutmålet" for et software- eller hardwareprodukt skal være nyttig for forbrugeren. Slutbrugeren kan sammenlignes med udviklerne eller programmørerne af produktet.

Anbefalede: