Logo da.boatexistence.com

Kan fuldbyrdende domstol gå ud over dekretet?

Indholdsfortegnelse:

Kan fuldbyrdende domstol gå ud over dekretet?
Kan fuldbyrdende domstol gå ud over dekretet?

Video: Kan fuldbyrdende domstol gå ud over dekretet?

Video: Kan fuldbyrdende domstol gå ud over dekretet?
Video: ПЕРВЫЕ ПОСЛЕВОЕННЫЕ ГОДЫ. ВОСТОЧНАЯ ПРУССИЯ. КАЛИНИНГРАД. ИСТОРИИ ПРОФЕССОРА. КОП ПО ВОЙНЕ 2024, Kan
Anonim

Højesteret har gentaget et fast forslag om, at en fuldbyrdende domstol ikke kan rejse ud over ordren eller dekretet under fuldbyrdelse. … Højesteret har gentaget et fast forslag om, at en fuldbyrdende ret ikke kan rejse længere end den ordre eller dekret, der er under fuldbyrdelse.

Kan fuldbyrdelsesretten gå ud over dekretet?

En fuldbyrdende domstol kan ikke gå bag om dekretet eller spørgsmålet jurisdiktionen for den domstol, der vedtog det (22 P. R. 1919, I. L. R., 5. Lah.

Kan fuldbyrdende domstol ændre dekretet?

Den fuldbyrdende domstol kan ikke blive bedt om at ændre dekretet. … § 33 i den civile retsplejelov bestemmer, at retten efter sagens behandling skal afsige dom, og om en sådan dom følger en dekret. Kodekset indeholder bestemmelser om, hvordan og ved hvilken domstol et dekret kan eksekveres.

Hvornår en domstol kan udsætte udførelsen af et dekret?

Order-21 Rule-26: Når retten kan udsætte fuldbyrdelsen-(1) skal den domstol, til hvilken et dekret er sendt til fuldbyrdelse, efter tilstrækkelig grund, udsætte fuldbyrdelsen af sådan dekret i en rimelig tid, for at gøre det muligt for domsskyldneren at henvende sig til den ret, ved hvilken dekretet blev afsagt, eller til enhver domstol, der har …

Hvornår kan den domstol, der vedtog dekretet, sende den til fuldbyrdelse til en anden domstol?

Domstole, der kan fuldbyrde dekreter

Afsnit 38 i kodekset fastslår, at et dekret kan fuldbyrdes enten af domstolen i første instans eller af domstolen til som den er blevet sendt til udførelse.

Anbefalede: