Logo da.boatexistence.com

Er cdi college akkrediteret i Ontario?

Indholdsfortegnelse:

Er cdi college akkrediteret i Ontario?
Er cdi college akkrediteret i Ontario?

Video: Er cdi college akkrediteret i Ontario?

Video: Er cdi college akkrediteret i Ontario?
Video: Botanical Garden Montreal | CDI college | 2024, Kan
Anonim

Hver canadiske provins har sit eget regulerende organ, der tildeler akkreditering eller giver en licens til private uddannelsesinstitutioner. CDI College - Business Technology He althcare i Ontario er registreret som et privat karrierekollegium under Private Career Colleges Act, 2005.

Er CDI College lovligt?

CDI College er et akkrediteret college under de private karrierehøjskoler i provinsen i Canada, hvilket i øjeblikket tillader CDI College at tilbyde studielån i Canada, men CDI College kan ikke direkte tilbyde eller acceptere Canadas studielån, da de er et privat kollegium og ikke er føder alt eller offentligt kollegium eller universitet…

Er CDI College suspenderet?

CDI College var ikke opført som en institution, hvis licens blev midlertidigt suspenderet i Radio-Canada-artiklen fra 26. november, og ministeriet for immigration, frankering og integration har ikke ændret behandling af Quebec Acceptance Certificates (CAQ) for CDI College.

Giver CDI College arbejdstilladelse?

Gå ikke til CDI, du vil ikke kvalificere dig til arbejdstilladelse.

Er CDI College akkrediteret i BC?

The Only Denturist Program Accredited in BC

CDI College er en af kun tre skoler i Canada, der er akkrediteret af Commission on Accreditation for Denturism og den only accredited school in British Columbia.

Anbefalede: