Logo da.boatexistence.com

Hvordan fjerner man en remskive fra en nøgleaksel?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan fjerner man en remskive fra en nøgleaksel?
Hvordan fjerner man en remskive fra en nøgleaksel?

Video: Hvordan fjerner man en remskive fra en nøgleaksel?

Video: Hvordan fjerner man en remskive fra en nøgleaksel?
Video: removing STUBBORN pulleys without a “gear puller” 2024, Juli
Anonim

For at stramme skruen for enden af gearudtrækkeren, brug topnøglen. Fortsæt indtil remskiven er fri. Du kan prøve at løsne remskiven ved at slå den udsatte ende med en hammer.

Hvordan fjerner du en remskive med nøgle?

Placer samlingen over nøglen, og skru derefter bolten ind i akslen, så langt den kan komme. Drej møtrikken nedad mod blokken. Derefter brug en skruenøgle til at anvende nok kraft på en møtrik til at fjerne nøglen fra akslen. Hvis du anvender tilstrækkelig nedadgående bevægelse, trækkes nøglen ud.

Hvordan fjerner du en motorremskive uden en aftrækker?

Der er en måde at gøre det på. Du sætter en skruenøgle på remskivens bolt og blokerer den anden ende mod gulvet eller rammen. Så bruger du startmotoren til at dreje motoren (START DEN IKKE, BARE DREJ DEN) i højst en eller to omdrejninger af håndsvinget. Lige nok til at bryde bolten løs.

Hvilket værktøj bruges til at fjerne krumtapakslens remskive?

En halv-tommers drev slagpistol kan være et godt værktøj til at fjerne en genstridig krumtapakselbolt. En momentnøgle har også vist sig at være et nyttigt værktøj til at sikre den korrekt.

Hvordan ved jeg, om min krumtapakselremskive er dårlig?

Symptomer på en dårlig eller svigtende krumtapakselharmonisk balancer

  1. Motorvibration. Et af de første symptomer på et potentielt problem med den harmoniske balancer er motorvibrationer. …
  2. Fejljusterede timingmærker. Et andet symptom på et potentielt problem med den harmoniske balancer er forkert justerede timingmærker. …
  3. Separeret harmonisk balancer.

Anbefalede: