Logo da.boatexistence.com

Skal en blomsterpige bære hvidt?

Indholdsfortegnelse:

Skal en blomsterpige bære hvidt?
Skal en blomsterpige bære hvidt?

Video: Skal en blomsterpige bære hvidt?

Video: Skal en blomsterpige bære hvidt?
Video: Hvad kan jeg blive? Fødevarebachelor 2024, Juli
Anonim

Traditionelt er blomsterpigekjolen en look-a-like brudekjole, som ofte er hvid. Mange brude går hellere efter blomsterpigen i hvidt som et symbol på sødme og renhed. Hvis du går denne vej, skal du huske på, at nogle gæster måske ikke synes godt om, at hun ser for voksen ud, som en "minibrud ".

Er det almindeligt, at blomsterpiger går i hvidt?

Traditionelt bærer blomsterpigen en hvid kjole med lignende funktioner som brudens påklædning, såsom blonder, perler eller blomsterapplikationer. Alternativt kan hun matche brudepigerne ved at tilføje et farvet skærf eller bære en lignende kjolestil. Tutuer, lyserøde kjoler og pailletter er også populære (og yndige) muligheder.

Kan en blomsterpige bære en hvid kjole?

Din blomsterpigekjole kan være hvid eller elfenben for at matche/koordinere med din kjole, som en minibrud. En blomsterpige i hvidt er historisk set et symbol på renhed og sødme.

Hvordan skal en blomsterpige klæde sig?

Hvad bærer en blomsterpige? Blomsterpigen bærer norm alt en te-kjole eller en balkjole - noget særligt og meget festligt, der er værdigt at have på til en begivenhed. Med hensyn til farver er hvide eller elfenbensfarvede blomsterpigekjoler de mest søgte efter, men enhver farve går, så længe den er i det samme bryllupstema.

Hvem skal betale for blomsterpigekjolen?

Traditionelt vil blomstepigens forældre betale for kjolen. Det er høfligt at give et par muligheder for blomsterpigekjoler eller lade dem selv vælge i en bestemt farvepalet, hvis de betaler.

Anbefalede: