Logo da.boatexistence.com

Dato tom hanks og meg ryan?

Indholdsfortegnelse:

Dato tom hanks og meg ryan?
Dato tom hanks og meg ryan?

Video: Dato tom hanks og meg ryan?

Video: Dato tom hanks og meg ryan?
Video: You've Got Mail (1998) Official Trailer - Tom Hanks, Meg Ryan Movie HD 2024, Kan
Anonim

Lad os tage fat på det spørgsmål, vi alle har haft i årevis, for lad os se det i øjnene: Når du ser en af Meg Ryan og Tom Hanks' fire film sammen, kan du ikke lade være med at spekulere på, om i det mindste nogle af at kemi er ægte. Nå, undskyld at skuffe, men parret har aldrig datet i det virkelige liv.

Hvor mange film har Meg Ryan og Tom Hanks været i sammen?

Tom Hanks og Meg Ryan har optrådt i fire film sammen, hvoraf tre er blandt de mest elskede romantiske komedier i Hollywoods historie. De to stjerner har helt klart en unik kemi, og de film, de har medvirket i sammen, blev hurtigt biografklassikere.

Hvad var den første film med Meg Ryan og Tom Hanks med i hovedrollen?

Tom Hanks og Meg Ryan dominerede 90'ernes filmskærme

Hanks og Ryan var hæfteklammer i 1990'ernes filmscene. Begge havde storfilm under deres vinger, før de arbejdede på deres første film sammen: Joe Versus the Volcano.

Hvad endte Meg Ryans skuespillerkarriere?

Meg blev brændt ud som skuespillerinde

Hun gik derefter over til at instruere i 2015-filmen Ithaca Skiftet fra skuespiller til instruktør gav hende et andet perspektiv på skuespil. Jeg var udbrændt. Jeg følte ikke, at jeg længere vidste nok om mig selv eller verden til at afspejle det som skuespiller.

Har Meg Ryan børn?

I dag spiller den elskede skuespillerinde en anden rolle: rollen som hengiven mor til sine to voksne børn, Jack Quaid, 29, og Daisy True Ryan, 17. Mens Meg deler sin søn, Jack, med skuespilleren Dennis Quaid, adopterede hun Daisy fra Kina i 2006 som enlig mor.

Anbefalede: