Logo da.boatexistence.com

Er stivere i roadtrip?

Indholdsfortegnelse:

Er stivere i roadtrip?
Er stivere i roadtrip?

Video: Er stivere i roadtrip?

Video: Er stivere i roadtrip?
Video: НЕ ВЫБРОСИЛА СТАРЫЙ ТЮЛЬ И ХОРОШО СЭКОНОМИЛА СЕМЕЙНЫЙ БЮДЖЕТ! 4 КРУТЫЕ ИДЕИ ИЗ ТЮЛЯ! 2024, Juli
Anonim

I "Road Trip", som åbner denne weekend, gentager Scott, 23, den rolle, han tilsyneladende er født til at spille. … (Faktisk hedder hans karakter E. L., men tro os, det er Stifler.) Selve filmen er endnu en "Porky's" knock-off - men en vildt sjov en.

Er American Pie og Road Trip forbundet?

3 Road Trip (2000)En af de fedeste komedier i sin tid, Road Trip har en slående lignende følelse og rollebesætning som American Pie, men desværre for os er der ingen Stifflers mor med dette udseende af Sean William Scott.

Hvor er Stifler nu?

Selvom skuespilleren ikke er meget set, har han givet en voiceover i adskillige animationsfilm, herunder Ice Age: The Meltdown fra 2006. Skuespilleren blev sidst set i dramaet/thrilleren allerede væk skrevet og instrueret af Christopher Kenneally i 2019 og i serien Lethal Weapon.

Hvem er kæresten i Road Trip?

Todd Phillips perfektionerede den formel i løbet af 00'erne, og han startede med 2000'ernes Road Trip, en frække, brutto fest, der blev skruet op til 11 om en ganske normal universitetsstuderende spillet af Breckin Meyer, som er på vej til opsnappe et sexbånd af ham og et one-night stand, der ved et uheld blev sendt til hans …

Er musen rigtig på roadtrip?

Slangen er en levende burmesisk python, og Tom Green putter faktisk en mus i munden. Men slangen, der bider i hans arm og bliver svinget rundt i lokalet er ikke rigtig Det er en falsk slangeprop, eller sandsynligvis mere end én rekvisit. Se scenen på YouTube, hvis den stadig er der.

Anbefalede: