Logo da.boatexistence.com

Hvad er reflation på aktiemarkedet?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er reflation på aktiemarkedet?
Hvad er reflation på aktiemarkedet?

Video: Hvad er reflation på aktiemarkedet?

Video: Hvad er reflation på aktiemarkedet?
Video: The anatomy of the reflation trade: Yahoo U explains 2024, Kan
Anonim

Reflation har til formål at stoppe deflation- det generelle fald i priserne på varer og tjenester, der opstår, når inflationen falder til under 0 %. Det er et langsigtet skift, ofte karakteriseret ved en langvarig acceleration af økonomisk velstand, der stræber efter at reducere eventuel overkapacitet på arbejdsmarkedet.

Hvad er en reflationshandel?

Reflation er den inflation, der typisk kommer umiddelbart efter et lavpunkt i den økonomiske cyklus – ofte efter økonomisk stimulans, og reflationshandlen er købet af specifikke aktier eller sektorer, der menes at klare sig bedre end miljøtype.

Hvad sker der med renterne under reflation?

Reflation er kendetegnet ved både et bump i priserne på forbrugsvarer og en stigning i lønningerne til at betale for dem.… At hæve renten gør det dyrere at låne penge, hvilket bremser væksten og prisstigningstakten. Højere renter kan også have en indvirkning på investorporteføljer.

Hvilke aktier drager fordel af reflationshandel?

På aktiemarkedet er det small caps og cykliske sektorer såsom banker og energiproducenter. Denne gang omfatter det også krydstogtsoperatører, flyselskaber og andre rejse- og fritidsselskaber, der nyder godt af en ende på pandemiske restriktioner.

Hvad er forskellen mellem reflation og deflation?

er, at reflation er (økonomi) handlingen til at genoprette et deflateret generelt prisniveau til et tidligere eller ønsket niveau, mens deflation er (økonomi) et fald i den generelle pris niveau, det vil sige i de nominelle omkostninger for varer og tjenesteydelser samt lønninger.

Anbefalede: