Logo da.boatexistence.com

Hvad er en god dti til realkreditlån?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en god dti til realkreditlån?
Hvad er en god dti til realkreditlån?

Video: Hvad er en god dti til realkreditlån?

Video: Hvad er en god dti til realkreditlån?
Video: De 10 bedst betalte uddannelser i Danmark 2024, Kan
Anonim

Som en generel retningslinje er 43 % det højeste DTI-forhold, som en låntager kan have og stadig bliver kvalificeret til et realkreditlån. Ideelt set foretrækker långivere et gæld-til-indkomstforhold lavere end 36%, hvor højst 28% af denne gæld går til at betjene et realkreditlån eller lejebetaling. Det maksimale DTI-forhold varierer fra långiver til långiver.

Hvad er en god DTI til realkreditlån?

Hvad er et godt DTI-forhold? Som en generel retningslinje er 43% det højeste DTI-forhold, en låntager kan have og stadig blive kvalificeret til et realkreditlån. Ideelt set foretrækker långivere et gæld-til-indkomst-forhold lavere end 36 %, hvor højst 28 % af denne gæld går til at betale et realkreditlån eller lejebetaling.

Hvad er en god DTI?

Långivere foretrækker at se en gæld i forhold til indkomst, der er mindre end 36 %, og ikke mere end 28 % af den gæld går til at servicere dit realkreditlån. … I de fleste tilfælde er 43% det højeste forhold, en låntager kan have og stadig få et kvalificeret realkreditlån.

Kan jeg få et realkreditlån med en DTI på 38 %?

I dette tilfælde kræver FHA, at realkreditinstitutterne ser på både dit front- og back-end-forhold. Det betyder, at du kan have en DTI på højst 38 % med kun realkreditlånet inkluderet.

Hvor meget gæld kan du have og stadig få et realkreditlån?

A 45 % gældskvote er omtrent det højeste forhold, du kan have og stadig kvalificere dig til et realkreditlån. Baseret på din gæld i forhold til indkomst, kan du nu bestemme, hvilken form for realkreditlån der vil være bedst for dig. FHA-lån kræver norm alt, at dit gældsforhold er 45 procent eller mindre. USDA-lån kræver en gældsgrad på 43 procent eller mindre.

Anbefalede: