Logo da.boatexistence.com

Hvordan deodoriserer man sko?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan deodoriserer man sko?
Hvordan deodoriserer man sko?

Video: Hvordan deodoriserer man sko?

Video: Hvordan deodoriserer man sko?
Video: Rengjøring av moonshine med brus 2024, Kan
Anonim

En fantastisk naturlig lugtfjerner er bagepulver. Dette kan hjælpe med at absorbere dårlig lugt og efterlade dine sko meget friskere. Drys en lille mængde bagepulver i dine sko og lad det stå natten over. Sørg for at støve bagepulveret ud, før du bruger dine sko igen.

Fjerner sprit skolugt?

Hæld noget sprit i en sprayflaske, og giv indersiden af dine sko en vidunderlig tåge af bakteriedræbende, lugt-eliminerende magi.

Vil tørrelagner få mine sko til at lugte bedre?

Mange mennesker spørger: "Absorberer lagner til tørretumblere lugte?" Svaret er YES, det gør de! De kan også absorbere fugt. Grunden til, at dette er så nyttigt, er, at du kan slippe af med grim skolugt (og andre lugte) ved at placere et tørrelagen i skosålen og lade det sidde natten over.

Hjælper s alt på ildelugtende sko?

S alt hjælper med at slippe af med lugten ved at opsuge fugten i dine sko. Drys lidt s alt i dine lærredssko/sneakers og lad stå natten over. Støv dine sko godt om morgenen. Du kan gøre dette hver nat for at hjælpe med at holde fugten på afstand.

Absorberer tørrelagner lugt?

Svaret er ja, tørrer ark absorberer lugte. … Hvis du lægger et tørrelagner i sålen på en sko og lader det sidde natten over, kan du slippe af med lugte.

Anbefalede: