Logo da.boatexistence.com

Er nomenklatur vigtig for jee?

Indholdsfortegnelse:

Er nomenklatur vigtig for jee?
Er nomenklatur vigtig for jee?

Video: Er nomenklatur vigtig for jee?

Video: Er nomenklatur vigtig for jee?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Juli
Anonim

For så vidt angår JEE-eksamenen, er IUPAC-nomenklaturen et vigtigt emne. Dette kapitel inkluderer regelen for den længste kæde, det laveste sæt af lokanter, navngivning af komplekse substituenter, sammensætningsnomenklatur osv. Denne artikel giver en idé om, hvilken type spørgsmål der kan forventes fra dette emne.

Er nomenklatur vigtig for JEE-nettet?

Nomenklatur- Det er det nemmeste og kan gøres på få sekunder, hvis begreberne er klare. Det er et af de vigtige emner for jee-strømkemi på grund af emnets lethed, og hvis der dukker et spørgsmål op fra dette emne, som generelt gør det, kan det nemt give dig 4 mark.

Er IUPAC-nomenklaturen vigtig for GOC?

For at forstå GOC er det nødvendigt at kende IUPAC-nomenklaturen.

Er trigonometri vigtig for JEE?

5. Trigonometri: Det er et af de vigtigste emner for JEE Main. Invers trigonometri, trigonometriske funktioner og trigonometriske forhold er nogle af de mest bydende emner, hvor du skal fokusere på.

Kan jeg tilmelde mig IIT efter den 10.?

Efter at have gennemført 10th, , er en studerende ikke berettiget til at blive optaget i IIT i noget kursus Han/hun skal bestå 12 th med 75 procent for kandidater, der tilhører kategorien General, OBC-NCL og 65 procent til kandidaterne, der tilhører kategorierne som SC, ST, PwD.

Anbefalede: