Logo da.boatexistence.com

Hvornår aieee skiftede til jee main?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår aieee skiftede til jee main?
Hvornår aieee skiftede til jee main?

Video: Hvornår aieee skiftede til jee main?

Video: Hvornår aieee skiftede til jee main?
Video: 9 lakh rank in AIEEE to COO of Company 🤯 | Inspiring Story #physicswallah #shorts 2024, Kan
Anonim

Svar. Faktisk er AIEEE-undersøgelse ikke mere der, kære, den blev erstattet af jee-strømforsyning i 2013, så dybest set er både AIEEE og jee-strømforsyningen ens. AIEEE, som tidligere var adgangsporten til ingeniørkurser i NIT'er, statsfinansierede tekniske institutter eller private institutter.

Hvorfor skiftede AIEEE til JEE Main?

Formålet med AIEEE

I løbet af 2010 havde MHRD udarbejdet planer om at erstatte AIEEE med JEE-navnet. I april 2013 blev AIEEE reelt omdøbt til JEE Main, og IIT-JEE blev omdøbt til JEE Advanced for at bevare en bedre og enklere sammenhæng mellem dem.

Hvornår skiftede AIEEE til JEE Main?

I 2013 blev AIEEE reelt omdøbt til JEE-Main. Alle institutioner på nation alt niveau, undtagen IIT'erne og nogle statsinstitutioner, optager studerende til B. Tech-kurset baseret på deres rangering i JEE-Main.

Var AIEEE hårdere end JEE-nettet?

Det var bestemt hårdere end AIEEE 2012. Og det er ganske tydeligt fra de nuværende rækker. En kandidat, der har scoret 113 i JEE Mains, er rangeret til 75.000, hvorimod en kandidat med en sådan score sidste år blev rangeret højere end 90.000.

Accepterer IIT'er JEE-strømforsyning?

Ingeniøraspiranter, der søger optagelse i IIT'erne i Indien vil være nødt til at kvalificere sig til både JEE-eksamener – JEE Main og JEE Advanced JEE Main udføres af NTA (National Testing Agency) for optagelser til NIT'er, IIIT'er og GFTI'er. … Eksamenen er også den første fase af IIT-optagelsesprocessen.

Anbefalede: