Ved det vedhæftede dokument?

Indholdsfortegnelse:

Ved det vedhæftede dokument?
Ved det vedhæftede dokument?

Video: Ved det vedhæftede dokument?

Video: Ved det vedhæftede dokument?
Video: Vedhæfte fil til e-mail 2024, September
Anonim

En e-mail-vedhæftet fil er en computerfil, der sendes sammen med en e-mail-besked. En eller flere filer kan vedhæftes til enhver e-mail-meddelelse og sendes sammen med den til modtageren. Dette bruges typisk som en simpel metode til at dele dokumenter og billeder.

Hvordan siger du, at dokumenter er vedhæftet?

Og det betyder, at du måske bruger den almindelige sætning " Find vedhæftet" Andre varianter inkluderer "Vedhæftet, find venligst, " Venligst find den vedhæftede fil, " Find venligst vedhæftede fil til din reference, " og "Vedlagt venligst find. "

Hvordan nævner du vedhæftede dokumenter i et brev?

Når du sender en vedhæftet fil, skal du inkludere ordet "vedhæftet fil" nederst til venstre på bogstavet med et semikolon og nummeret på den vedhæftede fil. Du bør også nævne i brødteksten i brevet, at en vare er vedhæftet (eller flere elementer er vedhæftet), der forbedrer eller yderligere forklarer oplysningerne i brevet.

Hvad er et vedhæftet dokument?

Opdateret: 2020-02-08 af Computer Hope. Når der henvises til e-mail, er en vedhæftet fil en fil sendt med en e-mail-meddelelse. En vedhæftet fil kan være et billede, Microsoft Word-dokument, film, lydfil, Excel-regneark eller enhver anden fil.

How do you say Se venligst vedhæftede?

Hvad er nogle alternativer, du kan finde vedhæftet?

  1. Jeg har vedhæftet [vare].
  2. Kig venligst på den vedhæftede [vare].
  3. Det [element], du bad om, er vedhæftet.
  4. Se den vedhæftede [vare] for flere detaljer.
  5. Den vedhæftede [vare] inkluderer…

Anbefalede: