Logo da.boatexistence.com

Vil bedstemor skrives med stort?

Indholdsfortegnelse:

Vil bedstemor skrives med stort?
Vil bedstemor skrives med stort?

Video: Vil bedstemor skrives med stort?

Video: Vil bedstemor skrives med stort?
Video: Золотая орда и Римская церковь. Католическая колонизация. 2024, Kan
Anonim

Hvornår skal man ikke skrive familiemedlemmer med store bogstaver Med andre ord, capitalize ord som mor, far, bedstemor, bedstefar, søn, datter og søs, når de bruges på plads af personens navn. Brug dem ikke med stort, når de følger besiddende stedord som f.eks. hende, hans, min, vores, din.

Skal oldefar skrives med stort?

oldefar skal skrives med stort, når det bruges som egennavn, som i Fortæl oldefar, at jeg savner ham. Men oldefar behøver ikke skrives med stort, når det blot bruges som en måde at henvise til ham på, som i Fortæl venligst min oldefar, at jeg savner ham.

Skal grandtante skrives med stort?

I titlen "Great-Aunt" skal " great" alligevel skrives med stort som det første ord i titlen, og "tante" er af mindst lige så stor betydning, eller som jeg lige har hævdet, endnu mere betydning, så naturligvis skal "tante" også skrives med stort.

Er titler med store bogstaver?

Ifølge de fleste stilguider, skrives navneord, stedord, verber, adjektiver og adverbier med stort i titler på bøger, artikler og sange Du vil også bruge stort det første ord og (ifølge de fleste guider) det sidste ord i en titel, uanset hvilken del af tale de er.

Er familien skrevet med stort i en hilsen?

Folk bruger ofte familie titler som navne i hilsner og afslutninger af breve. Titlerne er med store bogstaver. Nogle gange er familie titlerne ikke en del af navnet og er ikke skrevet med stort. Hold øje med det.

capitalization rules: mom and dad

capitalization rules: mom and dad
capitalization rules: mom and dad
20 relaterede spørgsmål fundet

Anbefalede: