Var betyder osv.?

Indholdsfortegnelse:

Var betyder osv.?
Var betyder osv.?

Video: Var betyder osv.?

Video: Var betyder osv.?
Video: Ordlista aktier - Vad betyder orden? Lär dig aktier 2024, Oktober
Anonim

Et Cetera, forkortet til etc., etc, etc., &c. eller &c er et latinsk udtryk, der på engelsk bruges til at betyde "og andre lignende ting", eller "og så videre". Oversat bogstaveligt fra latin betyder et 'og', mens cētera betyder 'resten'; således betyder udtrykket 'og resten'.

Hvad betyder osv. i en tekst?

Et cetera er en latinsk sætning. Et betyder "og." Cetera betyder "resten". Forkortelsen af et cetera er osv. Brug osv. når du starter en liste, som du ikke vil udfylde; det angiver, at der er andre elementer på listen udover dem, du udtrykkeligt nævner.

Hvad er osv. en forkortelse for?

Det latinske udtryk et cetera ("og resten") skrives norm alt som to ord på canadisk engelsk. Et-ords stavemåde osv. er dog også korrekt. Forkortelsen for dette udtryk er osv.

Hvad betyder osv. i TikTok?

Oversigt over nøglepunkter. "Etcetera (latin for " og så videre") (ofte skrevet "etc.")" er den mest almindelige definition for ETC på Snapchat, WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram og TikTok.

Hvordan forklarer du osv.?

Ov. er en forkortelse for et cetera og er defineret som betydning og så videre. Et eksempel på brugen af osv. er i sætningen "Køb venligst noget frugt såsom æbler, appelsiner osv.", hvilket betyder "Køb venligst noget frugt såsom æbler, appelsiner og mere. "

Anbefalede: